Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Снимка: фейсбукАз съм Васил Божков. 30 години правя бизнес

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgСнимка: фейсбукАз съм Васил Божков. 30 години правя бизнес
Коментари Харесай

Васил Божков: Не се поддавах на рекет и изнудване, но през 2014 година наруших този принцип, поддадох се на изнудване от управляващата хунта

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Снимка: фейсбук

Аз съм Васил Божков. 30 години върша бизнес в България. Имах стоманен принцип – в никакъв случай не се поддавах на рекет и изнудване. 2014 година наруших този принцип. Поддадох се на изнудване от ръководещата хунта. Всички видяхте какво се случи.

Това написа Васил Божков в личня си профил във фейсбук:

Ето по какъв начин продължава поста му:

 

Сега съм разгласен за нарушител. Престъпник, тъй като най-сетне споделих „ НЕ “.

Моята голяма виновност е, че не направих това по-рано. Поддадох се, тъй като желаех да запазя бизнеса, граден 30 години, хилядите работни места и да не унищожавам орисите на хората свързани с работата ми.
С това си деяние подкрепих разрастването на тумора, който унищожава страната ни.

Хората са тези, които основават богатствата. Хората са тези, които избират управниците си. Но когато тези управници не извършват функционалностите си, хората са тези, които са длъжни да се вдигнат и да ги сменят.

Държавата – това сме всички ние, а не няколко индивида, претендиращи, че са страната.

Българският бизнес основава работни места, строи автомагистрали и цялостни хазната. Политиците единствено грабят, тъй като не могат да основават.

Единственият верен метод е да създадем това, което сме длъжни. Единственият верен метод е да се обединим. Единственото вярно деяние – да се надигнем и да ги сменим. Времето за безучастие свърши. #БъдетеСмели!

 

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР